31.08.2010

UniUniUni

Ja, ikke så mye har skjedd siden sist..
Det har gått mye i skole, men med litt moro innimellom ;)

På torsdag var jeg og Cecilie ute og spiste, etter en meget produktiv dag på skolen. Det ligger en superbillig og god asiatisk restaurant rett ved der jeg bor. Så da ble det kyllingwok med ris og masse grønnsaker, før turen gikk videre til Starbucks med nydelig kaffe og lemon meringue pie :D Det gjorde en ellers kjedelig dag, meget så fin :)

Helgen ble brukt til litt ragadamsing (altså ut på ragadamsen, for de som trenger forklaring). Veldig morsomme kvelder med bla. surprise-party, mye dansing og en lite fornuftig søndag. 

Har to svære assignments som har frist neste uke, og to til uken etter, så jobber for harde livet; for jeg får besøk på lørdag! :D Stine og Lone kommer opp på visitt, og da hadde det vært greit å være ferdig med skolearbeid. Det er River Fire på lørdag, så da blir det fyrverkeri og folkefest for alle penga!

Har forresten klart å bli litt pjusk, så da er det flott at man har apoteker som gir ut alt man måtte ønske :P Så nå skal sterke halspastiller og vidunder-mikstur-hostesaft gjøre susen.

Og at last but not least: Min mid-semester exam gikk overraskende bra :D Tjohoo! Så da krysser vi fingrene for at resten går like bra ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar