25.10.2010

Nerding away..

All undervisning er unnagjort, og nå gjenstår moroa! not. 
Har to store oppgaver som skal inn denne uken, også er det eksamen neste tirsdag og torsdag, med siste på fredag 12. nov. Skal bli godt med sommerferie jah! 


Den siste tiden har det egentlig ikke skjedd så gruelig mye. 
Kort oppsummert:
  • Det har regnet enda mer.. ingen trodde det var mulig. 
  • Vi har hatt noen fine soldager! Før regnet meldte sin ankomst igjen.
  • Siste ANSA-quiz er ferdig, og vi endte opp på en sammenlagt 3. plass, godt fornøyd!
  • Karakterene begynner å komme tilbake, og skal si jeg er suveren ;)
  • Hadde 3 presentasjoner på rappen - og har fått konstatert at uansett språk og hyppighet, så forblir det ypperst ubehagelig..
Forrige helg tittet endelig solen frem, og da var det rett bort til Lene den Pene som har et vakkert basseng med tilhørende solstoler. Det man ikke hadde forutsett var at fergene var innstilt, pga store vannmengder og enkelte store flyteelementer, også kalt trær. Siden Lene bor på andre siden av elven var det bare å finne nærmeste bro. Fikk meg en fin liten spasertur med påfølgende flipflap-gnagsår..jee. Etter bading, boblebad og tææning bestemte solen seg for å gå ned, og vi tasset med godt mot til butikken og hamstret taco-stæsj og alt annet man trenger for å kose seg. Lene hadde til og med fått pakke fra Norge, OG liker å dele, så her snakker vi Smash og melkesjokolade til den store gullmedalje! :D Kvelden ble intet mindre enn perfekt med Gossip Girl maraton uti de sene nattetimer. 


Hallo to the Ween!
Var på tidenes Halloweenfest på lørdag, og skal si det var gøy! Det er jo ikke ordentlig før til helgen, men siden eksamene starter uken etter, så var det like greit å fremskynde det litt ;) Jeg og Lenus hadde store planer om å gå som Karius og Baktus, men ettersom dette var en internasjonal fæst, ble det litt dumt og se ut som et troll med hull i tenna. Ekstra fint var det også at kreativiteten sviktet, og jeg endte opp som djevel.. Nåvel, folk skjønte jo ihvertfall hva jeg skulle forestille ;) Da kostymene var på plass og sminken var klistra bar det av sted med buss til et forlatt slott. Utrolig mye bra kostymer, og ikke minst location.
Sywombi (Evt. Synnøve - skal ikke være lett med norske navn i utlandet) & Djevelen selv,
edderkoppen er faktisk ekte!!
Trine, Susen og Stine ble drept på sinnsykehus - jeg ble ikke redd i det hele tatt.. Fy f
Et stykk drept brud + en zombie
Henriette aka She Devil & Indianer-Lene
The claw
Randi i underbar Heidi-drakt med flotte accessories :P
 
Nei, nå er det slutt på alt som heter moroheter, back to work!

Fred ut

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar