12.12.2010

I'm Alive!

Veldig dårlig med internett i dette landet. Her kommer en rask oppdatering fra de siste ukene med ferie :) 

Som sagt så var jo jeg og Lene på Bali. Der fikk vi med oss både Legian, Kuta, Gili Islands og en finfin kjøretur rundt halvøyen på Bali med litt av hvert på tapetet. Vi ankom Bali etter  en 6-timers flytur etter tidenes avslutningsfest kvelden før. 2 timer med søvn er altså ikke nok.. Fikk tilogmed kikket litt på ørkenlandskapet i the northern territory ut av vinduet. Vi hadde fått tips om over-hjelpsomme balinesere som kun vil ha penger, så da var det bare å grabbe bagasjen og hoppe i en taxi. Flinke jenter :) Ellers er det bare å dra til Bali om man er på budsjett, knallfine hotell til en slikk og ingenting! Litt hardt å komme tilbake til Australia og betale nesten 200kr for én natt på en 10-manns dorm.. guri.. 
Ellers så kan Bali oppsummeres med strender, bråk, hunder, lukter, masete balinesere (transport? Massage?), frodig, røkelse, statuer, billig pedikyr (prøvde tilogmed fiskebasseng, der massemasse småfisk kiler deg på bena), regntid og masse masse turister. 

Ellers hadde vi en fantastisk fin restaurant-opplevelse, der vi ble kjørt ut til Jimbaran og spiste på en sjømats-restaurant på stranden - heilt nydeleg! Fikk tilogmed sunget My Girl av bandet som tasset rundt. 

Privatsjåfør for en dag - helt greit :) 
Fikk leid oss ei lita balineser og dro ut på tur! Fikk sett både Dreamland Beach, Padang Padang (minner om Eat Pray Love - for de som har sett den), Ulu Watu - apetempel der vi tasset rundt i noen finfine silkesaronger og så på de frekke apene og tempelet fra både høyre, venstre, skrått, bakfra, høyt og lavt. Siste stopp for dagen ble på Billabong outlet'en, men med lite hell, kanskje like greit for lommebokens del ;) 

Gili Islands kan beskrives med 3 ord - sol, varme og paradis. Hadde noen herlige dager med soling, alovera-smøring, utekino, palmesus og bading :) 

Hadde en natt i Brisbane før jeg dro videre til Sydney. Den ble brukt til lunch med Stine og Martha, byvandring, middag på grill'd, dessert på Max Brenner (den berømte sjokolade-mannen) og øl på southbank. Meget hyggelig kveld i godt selskap ;) 
Sydney
Kort fortalt - 5 netter, besøk hos Tea (min kusine) og litt soving på gulvet, Det O Store operahus, harbour bridge, Manly med strand, The Opera Bar, Wildlife World, akvarium med hai og pingvin, Sydney Tower og chilling i botanisk hage.

God Jul!

MineMineMine

Jellyfish

Moro for ungan

ops..
Melbourne 
Rett fra Sydney og ned til Melbs. Fikk med meg en dagstur på Great Ocean Road. Det var en smule kaldt, men utrolig flotte utsikter, og fascinerende asiatere som tar bilde av alt og ingenting.. mest ingenting :p Prøvde oss på en utforskning av utelivet, men det var neimen ikke lett. Melbourne liker og gjemme vekk det beste de har, så det er umulig å finne, med mindre du vet om det fra før.. kjempe greit. Fikk oss også en tur på stranden, etter 14 årstider i løpet av en dag. Ble joinet av Randi og Synnøve som jeg har studert med, også kom det enda flere etterhvert, så vi var en fin liten gjeng.

Endring i plansa 
Planen var egentlig direkte til Fraser fra Melbs, men den ble droppet pga at en stor gjeng skulle på tur helgen etter, så var enklere å joine dem ;) Så etter iherdige forsøk på å endre flybilletter og diverse, ble det årnings. Kom tilbake til Brisbane sent lørdag, og mandagen ble brukt til utfart til DFO (Direct Factory Outlet) ergo - salg! Veldig fornøyd med mine kupp :) 

Byron Bay
På tirsdag dro vi avsted til Byron, jeg, Randi og Synnøve. Etter en litt sliten dag med regn, tidlig opp og ca null søvn, var det godt å våkne opp til strålende sol dag 2! Ble 2 netter før nesa ble vendt mot Brissy igjen for tidlig tidlig avreise til Fraser fredagmorgen.

Fraser Island
O du herlige campingliv! Fra fredag til søndag, med telt, primus, 4WD, 15 flotte mennesker,  strålende soool, så masse regn, dingoer, sand sand sand, Lake McKenzie, skipsvraket på stranden, evig kamp med tidevannet som utfordret oss opptil flere ganger og mil på mil med sandstrand.
 


Surfers i morgo, satser på finvær. Så er det bare tirsdag igjen, også færar eg hemmat natt til ondsdag!! iiiih, litt spent på hvordan kroppen vil takle en temperaturforskjell på 50 grader men.. Enda godt jeg har kjøpt meg lue ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar