12.11.2010

FINITO!

I'm FREEEE!!
Siste eksamen er spikk spakk ferdig, og jeg er KJEMPEKLAR for ferie! :D
I skrivende stund er det nedpakking av rom på høyt nivå, og stapping til den store gullmedalje. 

Idag fikk jeg endelig tid til å gå innom et reisebyrå,og fikk søren meg fikset meg reiserute for resten av Australia. For de interesserte blir det følgende:
14.- 23. nov - Bali
24. - 29. nov Sydney
29. - 4. des Melbourne (med Great Ocean Road-tur)
4. - 8. des Fraser Island (5 dager pakke-tur)
8. des --> East-Coast Chillin, med muligens Rainbow Beach, Noosa, Stradbrok Island etc ;)
15. des FEDRELANDET (har én natt i London, så setter mine ben på norsk jord den 16.) 

Det har gått i mye eksamenslesing de siste ukene, men man har da klart å kose seg litt for det. Forrige fredag var det lunsj og byvandring med Hanne, Maren, Ingvild og Sara, med påfølgende filmkveld med både taco, chips og sjokolade ;) 
Lørdag var jeg og Lene turister i egen by. Fantastisk! Vi startet dagen på South Bank med en smoothie og marked, så tok vi City Cat'en (hurtigfergen som går på Brisbane River) til endestoppet. Fikk en nydelig båttur i strålende sol, og fant den søteste lille promenaden med småbutikker, koselige caféer og det største cruise-skipet. Her spiste vi oss mette, og rullet tilbake til fergen. Så gikk ferden tilbake til South Bank og utprøving av den beryktede sjokoladerestauranten Max Brenner, der alt på menyen er av sjokolade. Sto vel ca 1 time i kø, men det gjorde lite siden vi var nokså mette fra tidligere stappelser. Tilslutt endte valget på en ut-av-denne-verden-sjokolade is med brownie, ristede pecan-nøtter, sjokolade crisp og smeltet sjokolade, blir sulten bare av å tenke på den..
Denne kvelden hadde vi store planer for kino, men siden jeg er så god på å bli overtalt ble det en tur ut istedet, inget dumt valg da man fikk danset fra seg uti de sene nattetimer :) 
South Bank med fake beach :)
Nydelig brisbane
knoll & tott
Story Bridge
O for et strålende båtliv
KJEMPE cruiseskip og fly som ble kjempelite
Bretts Wharf, med Brissy i bakgrunnen

PELIKAN
Det obligatoriske "jeg vil spise nå"-bildet, med linselus
Klar - ferdig - SPIS
gjemme seg
Sooool
Turister på tur
Word
Sjokolade-Milkshake-Lene
Miiiiin!
Mandag ble det en spontantur til Byron og møte med Stine igjen :) Været kunne vært bedre, men nå har jeg ihvertfall full kontroll på alle de beste caféene ;) Ble bare én natt, men var utrolig koselig. Så ble det litt roadtripping tilbake til Brissy, og tilbake til eksamenslesing.

I morgen blir det utflytting og avslutningsfest, før avreise tidligtidlig søndag morgen til BAAALIIII! :D
Vi har booket de to første nettene på det vi trodde var et hostel, men er visst et hotell med badebasseng og balkong og det hele, til den nette sum av 50kr natten, tjohoi! :D


So Long Suckers ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar